AI Bug

User avatar
Kyran
Posts: 499
Joined: Sat Dec 31, 2011 5:19 pm
Location: Australia
Contact:

Re: AI Bug

Postby Kyran » Mon Nov 18, 2013 1:35 pm

Thank you, the proper command is: GetPlayerData(AiPlayer(), "Resources", "gold")
04:27 jim4 why haven't you added wc1 support? this project sucks. i'm only going to use freecraft
05:06 jim4 finished wc1 support yet? i've been waiting for 6 years
05:10 jim4 new things scare me
User avatar
Andrettin
Posts: 433
Joined: Sun Jun 30, 2013 9:58 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Re: AI Bug

Postby Andrettin » Mon Nov 18, 2013 9:25 pm

Kyran wrote:Thank you, the proper command is: GetPlayerData(AiPlayer(), "Resources", "gold")
Ah yes, sorry I mixed those up. The "TotalResources" one is for checking how much has been gathered by the player in total, rather than the current amount of resources.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests